"The biggest adventure you can take, is to live the life of your dreams"(Oprah Winfrey)

Welkom op mijn website. Mijn naam is Sanne van der Moer, 25 jaar jong en wonend in Schipluiden. Ik ben gecertificeerd leefstijlcoach dienend voor de regio Zuid-Holland. Nadat ik in 2019 ben afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige, ben ik binnen dit vakgebied aan de slag gegaan. In de tussentijd ben ik erg zoekende geweest naar wat voor soort baan goed bij mij past, maar ook de cultuur binnen een organisatie.  Op het moment dat je ergens niet op de juiste plek zit, kan dit zich gaan uiten in bijvoorbeeld lichamelijke kwalen, onverklaarbare pijntjes en niet lekker in je vel zitten. Dat je ergens begint, wil niet zeggen dat je er ook blijft. Je blijft jezelf ontwikkelen en ontdekt nieuwe verlangens. Om deze reden is het dan ook zo belangrijk om jezelf regelmatig de volgende vraag te stellen: ‘Waar word ik nou echt gelukkig van?’ Bij mij is dat zowel van mijn passie voor veiligheid, als voor gezondheid. Dit heeft geresulteerd in het behalen van mijn diploma tot leefstijlcoach en de oprichting van Solluna Leefstijlcoaching. Vanuit mijn passie wil ik mensen coachen bij het behalen van hun doelen.  

Mijn pad

Voor mij is bezig zijn met leefstijl een tijd geleden begonnen. Zo heb ik al een langere periode het prikkelbare darmsyndroom. Vanuit de huisarts kreeg ik toen tips en medicatie, maar het is en blijft een hele zoektocht. Van glutenvrije producten tot de voorgeschreven medicatie. Helaas niet met het gewenste resultaat. Vrij recentelijk heb ik ook te horen gekregen dat ik PCOS heb. Een afwijking in de hormonen.  Dit zijn factoren die invloed hebben op mijn gezondheid, maar waarbij ik ervoor kies om zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen zodat ik minimale lasten ervaar. 


Hoe verder?

Ik doe dit graag op een zo natuurlijk mogelijke manier, welke ondersteunend is voor lichaam en geest. Zo ben ik een andere weg in geslagen, namelijk de weg naar een gezonde relatie met leefstijl en gezondheid. Ik realiseerde me dat mijn perfectionisme en  stress niet bevorderlijk zijn voor mijn gezondheid. Dit uitte zich in streng zijn voor mezelf waarbij ik dit liet doorwerken in mijn voedingspatroon en sport. Iets doen met als doel het verbeteren van uiterlijk vertoon, in plaats van het gevoel wat het mij opleverde. Dit heb ik verruild voor een leefstijl waar ik blij van word en waar balans een belangrijke rol speelt.